Forynget Esbjerg-mandskab møder FC København

En forynget Esbjerg-trup med tre debutanter, en superligadebutant og et comeback af en af klubbens tidligere profiler stiller op mod FCK i Parken søndag eftermiddag.

Trods de nye ansigter vurderer Esbjerg fBs cheftræner, Jonas Dal,  at hans mandskab er helt klar og forberedt til at optræde på en af de sværeste udebaner i superligaen.

- Vi har nået meget, både på det teammæssige og med hensyn til taktisk at spille på den måde, vi gerne vil som hold og i forhold til hinanden. Det er glædeligt, at vi har formået at stå sammen som en enhed og været gode til at holde nullet i træningskampene, siger Jonas Dal  til Esbjerg fBs hjemmeside.

Jeppe Højbjerg i målet er vendt hjem fra FC Fredericia og står over for sin superligadebut, og Jesper Jørgensen gør comeback og spiller sin EfB-kamp nummer 202 efter fem år i belgisk fodbold. Nikolaj Hagelskjær, Jesper Lauridsen og Ronnie Schwartz står over for debut.

- Vi har haft et godt transfervindue og har i Jesper Jørgensen og for den sags skyld også Jesper Lauridsen fået tilført stabilitet. Det var dygtigt og rettidigt, at vi i på baggrund af Ryan Johnson Laursens skade hentede Nikolaj Hagelskjær til højre back-pladsen, og han kommer til at starte inde i Parken. Og så har vi fået Ronnie Schwartz ind som et supplement til Mick van Buren helt fremme, siger Jonas Dal.

Kampen i Parken går i gang kl. 16 og kan følges på Canal 9.