Fulgte kun modvilligt konens råd - vandt seks millioner kroner

En spiller fra Aabenraa bøjede sig kun modvilligt for sin kones ønske om at ændre på parrets faste lotto-tal. Ændringen gav dog straks pote i form af en gevinst på nøjagtig 6.000.332 kroner.

Det var et par i 60'erne fra Aabenraa, som forrige lørdag løb med en Lotto-gevinst af de store.

Parret har spillet med over nettet i 15 år og altid med de samme rækker. Tallene er nøje gennemtænkte og blandt andet en kombination af bestemte fødselsdage, parrets husnummer og den dato, de mødte hinanden. Dog blev et enkelt tal ændret for ni år siden, da deres yngste barnebarn kom til.

quote

Der stod noget med 6.000.000, og jeg tænkte straks, at nogen lavede gas. Man kunne jo næsten ikke læse alle de tal. 

Anonym lotto-vinder fra Aabenraa

- Min kone spurgte om, det ikke var okay, at vi byttede et tal ud med hendes fødselsdato. Jeg må indrømme, at jeg ikke var særlig glad for det, for allerede på det tidspunkt, havde vi spillet med i mange år. Men jeg gav mig. Og tænk. Det var den række, vi vandt på, fortæller manden til Danske Spil. 

Udover i familien vil parret gerne forblive anonyme. Pengene skal i første omgang gå til nogle ting, der skal laves på huset, så det kan blive forholdsvis vedligeholdelsesfrit.

Parret opdagede først søndag morgen, at de var var blevet millionærer. De havde været i byen lørdag aften, og manden havde da mærket mobilen brumme i lommen på et tidspunkt, men havde ikke taget sig af det. Så da han vågnede søndag morgen, tænkte han, at han hellere måtte tjekke den sms, der var tikket ind. 

- Der stod noget med 6.000.000, og jeg tænkte straks, at nogen lavede gas. Man kunne jo næsten ikke læse alle de tal. Jeg kiggede på tekst-tv og kunne da godt se, at mange af tallene var vores. Men man tror jo ikke på det, fortæller manden.

Parret har endnu ikke fortalt om gevinsten til hele familien, da flere af dem bor på Sjælland.

Hele den store familie kan nu forvente store julegaver i år, ligesom parret gerne vil på en længere tur til Thailand og Dansk Vestindiske Øer.