TV der bevæger dig

Genkender du apoteks-røveren fra Esbjerg?

Syd- og Sønderjyllands Politi har nu offentliggjort et overvågningsfoto, som har fanget den ca. 30-årige mand, der begik røveri mod det døgnåbne Krone Apotek i Kongensgade i Esbjerg, på vej væk fra apoteket.

Et overvågningsfoto har fanget den ca. 30-årige mand, der begik røveri mod det døgnåbne Krone Apotek i Kongensgade i Esbjerg, på vej væk fra apoteket. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Røveriet blev begået af en ca. 30-årig mand, der tog flugten på knallert ad Kongensgade mod Stormgade. Manden var formummet bag styrthjelm og iført en to-delt køredragt. 

Læs også Morgenrøver slog til mod apotek i Esbjerg

 

Manden var formummet bag styrthjelm og iført en to-delt køredragt. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Røveren truede med både kniv og hammer.

-  Vi ved endnu ikke hvad udbyttet er eller om røverens hensigt var at true sig til medicin fremfor penge, siger vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD få  minutter efter, at  røveriet fandt sted.

Manden kom ind på det døgnåbne apotek og råbte, at det var et røveri. Personalet tog flugten ind bag et sikkerhedsgitter bagest i apoteket. 

 

Røveren beskrives som en 30-årig mand, 170 centimeter høj, almindelig af kropsstørrelse  - men bredbygget. Han skjulte sit ansigt bag en styrthjelm og den to-delte køredragt som kan ses på billedet her ved siden af.

Politiet hører gerne fra vidner på 1-1-4.

Læs også Midnats-røver slog til mod Esbjerg-hotel og truede med kniv