TV der bevæger dig

God start til Braithwaite i Toulouse

Martin Braithwaite er startet som lyn og torden for sin nye franske klub Toulouse efter skiftet fra Esbjerg fB.

Martin Braithwaite har skud i støvlerne i Frankrig - som her i en kamp mod SønderjyskE.

Der har været masser af spilletid i Frankrig for den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite, som i weekenden fik sat en tyk streg under sin imponerende sæsonstart, da han fik fuld spilletid og kunne kvittere med sit første mål i sin nye, franske klubtrøje.

Og den gode start i Toulouse har stor betydning for den tidligere Esbjergspiller.

- Der er stadig en masse ting, jeg lige skal have spillet ind, men det er vigtigt for mig at få en god start.

- Det er selvfølgelig det, man håber på - at man får lov til at starte flot. Det er startet rigtig godt i klubben. De har sørget for, at jeg følte mig hurtigt hjemme. Og når jeg har det godt, spiller jeg også godt, siger Braithwaite fra landsholdslejren i Helsingør.

Den franske liga er en helt ny udfordring for angriberen, som ikke har kridtet skoene for en udenlandsk klub før i sin karriere.

- Det er et helt andet niveau end Superligaen. Der er meget mere fart i spillet og meget mere fysik, så der er nogle ting, jeg lige skal vænne mig til.

- Jeg skal selvfølgelig bare blive ved med at blive bedre. Jeg ved, at jeg kan blive meget bedre, end det jeg har vist indtil videre, men det er selvfølgelig lidt anderledes, når man har nye holdkammerater og så videre, der skal lære en at kende.

- Men jeg er ikke kommet for at sidde på bænken. Jeg vil selvfølgelig gerne spille som alle andre. Det er mit mål.

Braithwaite satser også på at tage sin flotte sæsonstart med sig, så landsholdet kan nyde godt af præstationerne.

- Selvfølgelig tager jeg min gode debut med over til landsholdet. Jeg vil gerne fortsætte, hvor jeg slap, så jeg håber på også at gøre det godt her. Det gør jeg altid, slår han fast.

Får han tilkæmpet sig en plads på holdet er han med, når Danmark spiller de skæbnesvangre kampe mod Malta fredag og Armenien tirsdag.

Kampene er med til at afgøre, om det danske landshold stadig kan holde liv i håbet om en VM-plads.

Mere sport