Hans Henrik Andreasen skriver kontrakt med Hobro IK

Den 37-årige sydvestjyde Hans Henrik Andreasen har skrevet kontrakt med Hobro IK. Her skal han være med til at redde Hobro fra nedrykning.

Hans Henrik Andreasen er en legende i den danske superliga. Han er den fodboldspiller, som har spillet næstflest kampe i superligaen og samtidig er han den mest scorende midtbanespiller i superligaens historie. Nu skifter den 37-årige superligalegende til Hobro IK, hvor han har skrevet kontrakt på foreløbigt et halvt år.

- Jeg vil gerne bevise, at jeg stadig kan være med, og at jeg stadig har lysten og energien til at spille fodbold på allerhøjeste niveau i Danmark. Nu har jeg siddet på bænken det sidste halve år i Esbjerg, og med Ove Pedersen som cheftræner ser jeg frem til at gøre mit allerbedste for at redde Hobro IK i Superligaen, siger Hans Henrik Andreasen i en pressemeddelelse.

Hobro ligger lige nu på sidstepladsen i superligaen. Men med Hans Henrik Andreasen på holdet håber de på også at sikre sig en plads i superligaen i næste sæson.

Hans Henrik Andreasen er oprindeligt fra Janderup. I løbet af sine 15 år i superligaen har han spillet 388 kampe for henholdsvis Esbjerg forenede Boldklubber og Odense Boldklub.