TV der bevæger dig

Hele regeringen er samlet i Esbjerg

Regeringen mødes mandag og tirsdag til regeringsseminar i Esbjerg.

Inden selve regeringsseminaret i Esbjerg går i gang, besøger statsministeren, udenrigsministeren og justitsministeren Esbjerg Gymnasium.Her ankommer Lars Løkke Rasmussen til gymnasiet Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

01:10

Signe Brunsgaard Krogh så frem til mødet med de tre top-ministre.

1 af 2

Inden selve seminaret går i gang, besøger statsministeren, udenrigsministeren og justitsministeren Esbjerg Gymnasium. Her skal de drøfte udfordringer for Danmark med gymnasiets samfundsfagselever.

- Jeg er sikker på, at gymnasieleverne er leveringsdygtige i skarpe indspark om vores lands fremtid, og dem glæder jeg mig meget til at høre, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen, (V).

Efter gymnasiebesøget tager hele regeringen på rundvisning i bus på Esbjerg Havn med Esbjergs havnedirektør Ole Ingrisch som guide.

- Vi er regering for hele Danmark. Derfor er det vigtigt, at vi hver især kommer rundt i landet og får ny viden og indspark fra danskerne. Det gælder også, når vi samles til regeringsseminar. Derfor holder vi regeringsseminar forskellige steder i landet, og derfor indleder vi denne gang regeringsseminaret med en fælles rundvisning på Esbjerg Havn, siger Lars Løkke i en pressemeddelelse forud for besøget i Esbjerg.