Her sælges husene på to måneder

På en rolig villavej tæt på Strandvejen i Esbjerg er husene kun til salg i to måneder, før de bliver solgt. Kystparken er dermed den vej i Danmark, hvor hussalget går hurtigst i år.

Boligsiden.dk har fundet de fem steder, hvor ejendomsmæglerne hurtigst får underskrifter på salgsaftalerne. Foruden Kystparken i Esbjerg er det Kløvervang i Hørsholm, Belsager i Greve, Gl. Århusvej i Viborg og Bygvænget i Kokkedal.

- I gennemsnit ligger villaer og rækkehuse til salg i 224 dage, før de bliver solgt, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør på Boligsiden.dk.

I Kystparken, som er et kvarter med mindre huse i Esbjerg V., er der solgt syv huse i år. Og den gennemsnitlige salgstid var 65 dage.

- Så det er virkelig flot.

- Vi har set flere gange, at de stille villakvarterer med stisystemer er de hurtigst sælgende. Det er kvarterer med klassiske parceller fra 60?erne og 70?erne, som både er rimelige i pris ? og som også har den børnevenlige beliggenhed på lukkede veje, siger Birgit Daetz.

De syve villaer, som er solgt i Kystparken er bygget i perioden 1963 til 1966. Mindst hus er på 86 kvm. - og det største på 203 kvm.

Husene er solgt for mellem 900.000 kr. og 2.850.000 kr.

TV SYD har besøgt Kystparken i Esbjerg. Se med kl. 19.30.