Hjemme på weekend: Viser jernviljen

Triatleten Camilla Pedersen, som lå i koma i 19 dage, var hjemme i weekenden, og hun viser jernvilje i genoptræningen, skriver Dansk Triatletforbund.

Camilla Pedersen styrtede under en træningstur på cykel ved Esbjerg den 3. september. I 19 dage lå hun i kunstig koma efter ulykken.

Hun er nu i gang med genoptræningen på Hammel Neuro Center - og fik torsdag lov at tage hjem for første gang. Her fik hun mulighed for at læse nogle af de hilsner, der er sendt til hende på Facebook.

Overvældende

- Det er utroligt overvældende, og jeg kan slet ikke finde de rette ord til at udtrykke min taknemlighed og glæde over de hilsner, blomster og tanker, der er blevet sendt til mig fra hele verden på nuværende tidspunkt, siger Camilla Pedersen.

Hun har gennem de seneste dage læst et uddrag af alle de artikler, der har været skrevet om hendes ulykke. Og hun har taget hul på at læse nogle af de mange hilsner, der er sendt til hende på Facebook.

- Det er uvirkeligt, at der er så mange mennesker, der har fulgt min kamp tilbage til livet, og det er vildt, at der er så mange, der ønsker mig det bedste og har valgt at støtte mig. Det varmer så meget, og jeg havde aldrig troet, at der ville være så mange, der bekymrer sig om mig.

;Mit livs vigtigste kamp

Fredag var hun på stranden ved Sædding - ved de fire hvide mænd - og hun er ved godt mod:

- Fra at jeg har været meget tæt på at dø, har jeg nu taget et stort skridt tilbage til livet. Men jeg ved også, at der venter mig en lang sej kamp forude. Mit livs vigtigste kamp, og den udfordring tager jeg, smiler hun.

Tidligere på året blev Camilla Pedersen europamester på den halve ironman-distance. Det slemme styrt, der førte til 19 dage i koma, skete i forbindelse med en træningstur på cykel.

I ugerne efter ulykken blev startet en indsamling til at støtte Camilla Pedersen på vejen tilbage til livet. Indsamlingen har nu nået 115.000 kr.

Læs mere om indsamlingen her.