Hjemmebanedebutant blev matchvinder på vestkysten

Ronnie Schwartz sikrede søndag en vigtig sejr til Esbjerg, der nu har fået luft i bunden af Superligaen.

Søndag eftermiddag tørnede Esbjerg fB sammen med Ronnie Schwartz’ tidligere holdkammerater fra Randers FC.

Efter en livlig første halvleg med flere store chancer, gik spillerne til pause uden mål.

Men kort efter pausen, i det 46. minut, sendte Mick van Buren bolden ind til hjemmebanedebutanten Ronnie Schwartz, der efter et træk kunne sparke bolden i mål til 1-0. Kampens slutresultat.

Gæsterne fra Randers FC havde flere store chancer. Men en stærkt spillende Esbjerg-keeper Jeppe Højbjerg sørgede for at holde clean sheet.

Sejren er vigtig for Esbjerg. Klubben ligger faretruende tæt på nedrykningsstregen, og kun Hobro har lige nu færre point i Superligaen. Med sejren har Esbjerg nu otte point til nedrykningsstregen.