Hollandsk stjerne bliver to år mere i Esbjerg

Den 28-årige hollandske stjernespiller Estavana Polman har forlænget sin kontrakt med Team Esbjerg.

 Estavana Polman, der lige nu genoptræner efter en korsbåndsskade, har forlænget kontrakten med Team Esbjerg frem til sommeren 2023. Det oplyser klubben lørdag morgen i pressemeddelelse.

Hun har vundet DM-guld med Team Esbjerg de seneste to sæsoner og tre gange i alt. Med Holland blev hun verdensmester i 2019.

Sammen med sin kæreste, Rafael van der Vaart, udgør Estavana Polman et internationalt kendt sportspar, som nu fortsætter deres tilværelse i endnu to år i Esbjerg.

- Vi begyndte på et stort projekt i Esbjerg for snart mange år siden, og vi er ikke færdige. Med holdet til næste sæson ser det ud til at blive endnu bedre. Team Esbjerg har store drømme, og dem deler jeg. Byen, menneskene og klubben er mit hjem, Rafael befinder sig meget fint, min bonussøn gør det godt i Esbjerg fB, og min datter trives. Det er perfekt, siger Estavana Polman.

Hun har spillet 224 kampe for Team Esbjerg

Cheftræner Jesper Jensen betegner Polman som en kæmpeprofil både på og uden for banen, hvor hun med årene er blevet et langt mere favnende og samlende menneske end i de første individualistiske sæsoner i klubben.

- Hun var tæt på at være verdens bedste angrebsspiller i seneste sæson med sine præstationer for os i Champions League og for det hollandske landshold, der blev verdensmester. I de seneste måneder har vi set hende gå all in med genoptræningen, hvad ikke ville være forekommet før, og jeg tror på, at vi – om muligt – får en bedre spiller tilbage, siger Team Esbjergs cheftræner Jesper Jensen.