TV der bevæger dig

Hun fløj hjem til Esbjerg med titlen som årets ejer-leder

Først var de 4.600 ejer-ledere. Så var 125 af de bedste tilbage. Nu er vinderen fundet. Og det blev Susanne Hessellund, der med baggrund i en imponerende vækst i offshore helikopterselskabet Bel Air Aviation, fløj hjem til Esbjerg med prisen som Årets Ejerleder 2014.

Susanne Hessellund, leder og ejer af offshore-helikopterselskabet Bel Air Aviation, fløj hjem til Esbjerg med prisen som Årets Ejerleder 2014.

På fire år har Susanne Hessellund vendt et underskud på 4 millioner kroner til et overskud på knap 40 millioner kroner i Bel Air Aviation A/S, der har hjemme i Esbjerg.

Det er revisionsselskabet PwC, Nykredit, Dansk Erhverv, Erhvervsorganisationen Ejerlederne og Morgenavisen Jyllands-Posten, der står bag prisen, som uddeles for 11. gang. Årets tema var ejerledernes vækstambitioner. Juryen består af repræsentanter for Erhvervsorganisationen Ejerlederne, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

 

Fakta om Bel Air Aviation A/S:

Bel Air har baser på Holsted Heliport, Esbjerg Lufthavn samt på en Maersk-platform i forbindelse med shuttle-operationer. Ud fra alle baser har selskabet piloter, mekanikere samt administrative medarbejdere tilknyttet. Medarbejderne besidder et optimistisk livssyn og ikke mindst en stor lyst til at påtage sig nye udfordringer. Endelig har alle meget stor erfaring inden for branchen, stor respekt for spillereglerne, samt holdånd, vilje, energi og professionalisme til at gå hele vejen.

 

Mest sete på tvsyd.dk