Intenst opgør venter i Speedwayligaen

Spændingen er intakt i toppen af den danske speedway-liga, hvor både Esbjerg Vikings og Holsted Tigers ligger godt til inden de i aften møder hinanden.

Ligaen er på vej ind i sin afgørende fase - i aften står de to mandskaber så overfor hinanden på Granly Speedway Arena. Begge hold er fem point efter førerholdet fra Slangerup Speedway Klub.

- Både vi og Holsted har ikke været så gode, som vi havde regnet med. Det er nu, det gælder, og der står meget på spil onsdag aften. Taberen kan godt glemme at vinde grundserien og får svært ved at tage andenpladsen og dermed undgå en semifinale, siger Esbjergs holdleder Ib Pedersen i en pressemeddelelse fra Metal Speedway League.

Hos Holsted Tigers forventer man også et tæt opgør.

- Vi ved, hvordan matchen bliver, tæt hele vejen, og det bliver dagsformen, som afgør det, siger holdleder Thomas Baastrup ifølge pressemeddelelsen. 

De to holdlederne forventer, at duellen mellem de to holds førstekører bliver helt afgørende for matchens udfald.

Esbjerg Vikings stiller med Niels-Kristian Iversen, der netop har vundet det danske mesterskab for sjette gang i træk. I de to holds seneste match den 24. maj kom Holsteds kaptajn, Nicky Pedersen, slemt til skade med nakken og har ikke været på banen siden. Derfor er det polske Krzystof Buczkowski, der står øverst på holdkortet hos Holsted.

Matchen køres klokken 18.30 på Granly Speedway Arena. TV 2 Sport sender live fra begivenhederne med optakt fra 18.15.