Ishockey: Esbjerg tabte

Herning vandt 4-3 efter overtid mod Esbjerg i DM-semifinalen i ishockey og reducerer til sammenlagt 2-3.

Hernings drøm om at spille sig i DM-finalen i ishockey lever endnu. Det er kendsgerning efter et drama på hjemmebane fredag aften.

Bagud 1-3 i den samlede semifinaleserie var holdet pisket til at slå Esbjerg, og det lykkedes med en sejr på 4-3 efter forlænget spilletid, så den samlede stilling nu er 2-3 i kampe.

Knap syv minutter inde i den fjerde periode scorede Rasmus Nielsen det afgørende mål for Herning.

Esbjerg har dog stadig to chancer for at vinde en fjerde sejr og spille sig i DM-finalen.

Fredagens kamp startede med et brag, og allerede efter 14 sekunder scorede Esbjergs Aaron Lee til 1-0.

Herning svarede dog prompte tilbage ved Victor Backman tre minutter senere til 1-1.

Yderligere tre minutter senere udnyttede Sune Hjulmand en overtalssituation til at bringe Esbjerg på 2-1.

Men efter 12 minutter gjorde Hernings Lou Dickenson det til 2-2, hvilket blev resultatet på den underholdende første periode.

Fem minutter inde i anden periode var det Hernings tur til at slå til i powerplay. Brad Schell scorede til 3-2.

I slutningen af perioden var Herning tæt på at øge i overtalsspil, men trods store chancer, blev der ikke scoret yderligere i perioden.

Indtil midt i tredje periode lignede Herning en vinder. Men med sit andet mål sendte Aaron Lee kampen ud i en ekstra periode.

Her faldt det så alligevel ud til Hernings fordel, og det stadig åbent, hvem der skal møde Sønderjyske i finalen.