TV der bevæger dig

Ishockey-mestre hungrer efter sejr

Fredag aften spiller Esbjerg Energys forsvarende danske mestre sæsonens femte kamp - og spillerne hungrer efter den første sejr.

Både Sønderjyske og Esbjerg hungrer efter stabilitet og sejre efter at begge hold er kommet dårlig fra sæson-starten. Foto: Niels Husted - Scanpix

Hvis man ser på stillingen i ligaen, så der er der bogstavelig talt vendt op og ned på placeringen i forhold til sidste sæson. Esbjerg Energys er solidt placeret på sidstepladsen med kun to points for to kampe,  der sluttede uafgjort i ordinær spilletid.

Førstepladsen indehaves af Rungsted, der har fået flot start med 12 points for fire sejre.

Resultaterne har på det seneste ikke været som vi håbede på, så det vil vi meget gerne ændre på

Anders Krogsgaard, ishockeyspiller, Esbjerg Energy

I aften  skal sejren i hus, når Gentofte Stars gæster Granly Hockey Arena.
- Ja, det kan man da håbe på. Hver gang vi går på isen, håber vi på en sejr. Resultaterne har på det seneste ikke været som vi håbede på, så det vil vi meget gerne ændre på, når Gentofte kommer på besøg, siger Energy-backen Anders Krogsgaard inden aftenens kamp, der går i gang kl. 19.

Heller ingen prangende start for Sønderjyske

Heller ikke Sønderjyske er kommet prangende fra start med kun en sejr og en uafgjort i ordinær spilletid. I aften gælder et udebane-opgør i Odense.

– Det ligner et tæt opgør, der formentlig kommer til at bølge frem og tilbage. Det er to hold, som er sultne efter point, og selvom det kunne ligne et målfattigt opgør, så kunne det sagtens ske, at det bliver målrigt, men tæt. Gerne med en 4-3-sejr til os, siger Sønderjyske-backen Daniel K. Hansen til klubbens hjemmeside.

Der er kampstart klokken 19.30 i Odense.

Mere sport