TV der bevæger dig

Jakob Ankersen skifter til IFK Göteborg

EFB er blevet enige med den svenske klub. Endnu en Ankersen forlader klubben.

Jakob Andersen skal til Sverige

Klubben er blevet enig med IFK Göteborg om en transfer af Jakob Ankersen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Aftalen er dog afhængig af, at Jakob Ankersen når til enighed om sine personlige vilkår og et lægetjek, således at kontraktforholdene forventes endeligt afklaret i løbet af kort tid.

Jakob Ankersen debuterede for EFB på sin 20-års fødselsdag mod FC Svendborg den 22. september 2010 og har siden spillet 152 kampe i den blå hvide trøje. Fans i Esbjerg vil især huske ham for et glimrende samarbejde med sin tvillingebror, Peter Ankersen, der begge huserede på højre kanten, da EFB vandt DBU Pokalen.

-Han har længe udtrykt et ønske om at prøve sig af i en anden liga. Det har vi vidst, og det har vi også været indstillet på. IFK Göteborg har længe været interesseret, og det er en topklub i Sverige, så der venter ham en spændende udfordring, siger Niels Erik Søndergård fra det sportslige udvalg.

Jakob Ankersen skifter til Sveriges mest vindende fodboldklub igennem tiderne med atten mesterskaber. Her vil han blive klubkammerat med Lasse Vibe og Søren Rieks. Søren Rieks spillede han også sammen med i flere sæsoner i EFB, og de to må nu atter finde sammen i et godt samarbejde på hver sin kant.

Mere sport