Jesper Jensen bliver assisterende cheftræner i Team Esbjerg

Team Esbjerg har med virkning fra næste sæson indgået en toårig aftale med Jesper Jensen, der bliver assisterende cheftræner.

Den 39-årige tidligere topspiller i Skjern Håndbold gennem 13 sæsoner har været cheftræner i Vejen EH (kvinder) og Ålborg Håndbold (herrer)  - og har senest været nævnt som et emne som ny cheftræner for Sønderjyskes ligaherrer.

I Team Esbjerg skal Jesper Jensen arbejde tæt sammen cheftræner Lars Frederiksen.

 

quote

Jeg kommer med ny energi og erfaring fra højeste niveau som både spiller og træner.

Jesper Jensen, kommende assisterende cheftræner i Ream Esbjerg

-  Jeg har længe haft lyst til at arbejde sammen med Lars Frederiksen, som jeg havde et fint forhold til, da jeg selv var cheftræner i Vejen, og han var i Esbjerg. Jeg kommer med ny energi og erfaring fra højeste niveau som både spiller og træner, og sammen håber jeg, vi kan skabe et træningsmiljø, der kan tiltrække de bedste spillere i Norden til klubben, siger Jesper Jensen til Team Esbjergs hjemmeside.

Han er gift med en af Team Esbjergs store profiler gennem tiderne, Lotte Haandbæk, der var assistenttræner for Lars Frederiksen i hans første sæsoner i Team Esbjerg og fortsat er i klubben. Jesper Jensen afløser Lars Krogh Jeppesen, der er i gang med sin tredje sæson i det succesfulde trænerteam, der i fjor stod bag det første danske mesterskab.

Ansættelsen af Jesper Jensen på fuld tid sker for at styrke den sportslige ledelse i Team Esbjerg.