TV der bevæger dig

Jess Thorup: En fantastisk fed fornemmelse

Bedre afslutning er svær at få, mener Jess Thorup, der storsejrede i sin sidste hjemmekamp som Esbjerg-træner.

05:22

1 af 2

Efter 15 år som først spiller og siden træner var det torsdag aften sidste gang, at Jess Thorup betrådte grønsværen på Blue Water Arena som Esbjerg-mand.

Og med en meriterende sejr på 6-2 over OB fik Esbjerg-træneren det bedst tænkelig punktum på hjemmebane.

- Efter de første 10-12 minutter, hvor vi var kommet bagud, vågnede vi jo op og spillede flot fodbold og sad fuldstændigt på det. Det er en fantastisk fed fornemmelse at være med til. En bedre afslutning er svær at få, fortæller en storsmilende Esbjerg-træner.

Efter så mange år på den jyske vestkyst var dog ikke uden vemod, at Jess Thorup efter kampen i flere omgange måtte tage behørig afsked med Esbjergs fans.

- Det var fantastisk. Det er vemodigt, at jeg siger farvel, men på den anden side er jeg også rigtig stolt over det, jeg har leveret, og jeg efterlader et hold i en fantastisk position til fremtiden, siger Jess Thorup, der efter sommerferien tiltræder som U/21-landstræner.

Med sejren over OB har Esbjerg nu tilspillet sig 28 point i forårssæsonen og er dermed sikre på at blive forårets hold i Superligaen.

- Det er fantastisk, hvad vi har præsteret i det her forår. Det er svært at forstå. Men jeg er først og fremmest glad for, at vi får givet publikum den her fede afslutning, jeg synes, de havde fortjent.

- At det blev 6-2, havde ingen nok regnet med, men jeg synes godt, man kunne fornemme, at der kunne komme mange mål i dag, forklarer Esbjerg-træneren, som ellers har stået i spidsen for et mandskab, der oftest har hentet 1-0-sejre i dette forår.

Esbjerg ligger med 47 point nu på fjerdepladsen i Superligaen, men uden mulighed for at hente Randers på tredjepladsen.