Julegavekøb på nettet eksploderer i denne weekend

Denne weekend tegner til at blive den vildeste e-handelsweekend nogensinde. I Esbjerg pakker NiceHair.dk julegaver på livet løs.

Efter en stærk start på online-julehandlen med Black Friday den 27. november forventer både distributører, betalingsvirksomheder og FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel, at denne weekend  sætter ny rekord for e-handel.

Omsætningen i netbutikkerne er allerede samlet set 12 procent højere end sidste år i de to første uger af julehandlen på nettet. Det viser tal fra DIBS, der er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til e-handlen.

FDIH vurderer, at e-handlen i forbindelse med julen har en værdi på mindst 2 milliarder kroner og den udgør tæt på 25 procent af den samlede danske julehandel.

NiceHair.dk i Esbjerg er en af de internetforretninger, der mærker travlheden.

- Det har været nødvendig at kalde ekstra folk på arbejde søndag - og lørdag måtte vi helt opgive at holde fri og pakkede hårprodukter hele dagen for at folk kan få deres julegaver, siger direktør Tonny Nielsen Bruun hos NiceHair.dk.

Post Danmark regner også med, at antallet af julepakker fra e-handlen, der skal omdeles, topper mandag og tirsdag, når weekendens mange bestillinger skal bringes ud.