TV der bevæger dig

Kamp om semifinale plads for Team Esbjerg

Når Esbjergs håndboldkvinder søndag aften spiller om en semifinaleplads i EHF Cup mod det ungarske hold ÈRD HC i Blue Water Dokken i Esbjerg, bliver der kamp til stregen.

03:19

Foto: ARKIV

Foto: Hans Lausten, TV SYD

1 af 3

Et nederlag på otte mål mod et ungarsk mandskab, der viste stor styrke på alle positioner, er det hårde udgangspunkt for Team Esbjerg inden returopgøret i EHF Cup mod ÉRD HC søndag aften i Blue Water Dokken.

Trods nederlaget tror cheftræner Lars Frederiksen på, at Esbjergs super-kvinder kan vinde en samlet sejr over ungarerne. Det kan man læse på Teams Esbjergs hjemmeside.

-I bund og grund er det to mål i hvert kvarter af kampen, vi skal finde, og det tror jeg absolut kan lade sig gøre. I Ungarn lykkedes vi kun med at score to mål på kontraangreb, og resten af mulighederne smed vi væk. Kontraspillet er nøglen til at komme tilbage i kampen om en semifinaleplads.

Desuden fik modstanderne fem-seks mål i situationer, hvor vores forsvar dækkede godt op, og de var truet af kendelser for passivt spil. Den slags mål skal vi forhindre, siger Lars Frederiksen på hjemmesiden.

Team Esbjerg - Læs om Cheftræner Lars Frederiksens forventninger til kampen i aften her