Kenneth har fanget 28 rotter i sit hus

Siden starten af august har Kenneth Pedersen fanget 28 rotter i sit hjem i Kvaglund, og han er stadigvæk ikke problemet til livs.

Kenneth Pedersen bruger tid hver eneste dag på at tjekke rottefælder - og dem er der mange af. Siden starten af august har han fanget 28 rotter.  

Den 3. august hørte Kenneth Nielsen en puslen på loftet. Han troede til en start, at det var en mår, men efter besøget fra skadedyrsbekæmperen var konklusionen, at det var rotter på loftet.

 - I den forbindelse bliver vi bedt om at tage kontakt til forsyningen. Forsygningen kommer ud dagen efter og kigger på vores kloakker og tager nogle røgprøver. Derefter får vi udlevere tre fælder, siger Kenneth Pedersen. 

Efterfølgende er de tre fælder blevet til omkring 18. De står blandt andet i udhænget, garangen og omkring huset.  

- Personligt betyder det ikke ret meget for os, så længe rotterne ikke er inde i huset. Vi er glade, bare vi fanger rotter. Vores største problem er, at der ikke er gjort noget ved sagen fra forsyningens side - andet end at de har udleveret tre rottefælder to gange. Det bekymrer mig lidt, at der ikke er noget mere opsyn med det, siger Kenneth Pedersen.

Vil advare andre

Kenneth Pedersen er gået til medierne for at advare andre husejere om problemet. Han advarer blandt andet mod at have hundemad og fuglefrø stående fri fremme - det kan lokke rotter til. 

- Omtalen har gjort, at der lige pludselig er andre folk, der melder ind på, at de har samme problem. Blandet bor der en person ikke så langt herfra, som har døde rotter under udestuen. Han står og skal til at brække gulvet op. 

Nu håbet Kenneth Nielsen at forsyningen vil være mere opmærksom på problemet. 

- Jeg vil da håbe, at forsyningen tager det her lidt mere alvorligt og kiggede på problemerne. Jeg tror da, at det er et stort problem. Det er et stort problem for os husejere, som har det inde på livet. 

Det har ikke været muligt at få en kommentar til rotteplagen i Kvaglund Kvarteret fra Esbjerg Forsyning i dag.

 

Har du oplevet samme problem som Kenneth? Så hører TV SYD gerne fra dig på tvsyd@tvsyd.dk