Kikset sæsonstart for Esbjerg Energy

Guldvinderne fra sidste sæson tabte hjemme til Frederikshavn. Også Sønderjyske måtte forlade isen uden point.

Det blev ikke til den ventede sæsonstart for Esbjerg Energy, der fredag aften tabte åbningskampen mod Frederikshavn White Hawks med 1-3.

Efter en målløs første periode bragte Frederikshavn sig foran efter 12. minutter af anden periode. Hjemmeholdet kom tilbage og fik udlignet til 1-1 i starten af sidste periode, men med to mål fik Frederikshavn lukket kampen til sidst.

I Vojens skøjtede Sønderjyske også på banen til sæsonens første hjemmekamp og det blev, ligesom i Esbjerg, til en dårlig sæsonstart.

Rødovre Mighty Bulls lagde hårdt ud og var hurtigt foran 3-0. Sønderjyske kom aldrig rigtig ind i kampen og måtte derfor se sig besejret med 6-3 på eget is.