Kørte 125 km i taxi for at skælde ud

Den manegårige formand for den danske fanklub af Manchester United, Helge Conradsen i Ribe, fik uventet besøg sent i nat. En beruset 50-årig fan af den engelske fodboldklub var så forhippet på at "diskutere" et par ting, at han tog en taxi den lange vej fra Odense til Ribe.

Spoleret nattesøvn

Den 50-årige fodboldfan, Allan Larsen, ville gerne belære fanklubbens formand om Manchester United, men han kunne ikke komme ind til klubformanden. I stedet stillede han sig op udenfor på gaden og råbte ind mod hans hus.

- Ja, jeg har mistet en del af min nattesøvn, indrømmer Helge Conradsen med et smil.

Stædig mand

Taxi-turen kostede den berusede fodbold-fan 2.000 kr.
Taxi-turen kostede den berusede fodbold-fan 2.000 kr.

Råberiet blev efterhånden for meget for naboerne, der bad politiet om at få manden til at gå. Men den berusede fodboldfan, der havde betalt 2.000 kr. for taxi-turen havde ikke umiddelbart til sinds at lade sig flytte. 

Med politiet til banegården

Helge Conradsens hustru fik ham dog endelig overtalt til, at det var bedst for alle parter, at han tog hjem i seng. Politiet kørte ham derefter til banegården. Tog han en taxi tilbage til Odense?

-  Ja, det gjorde jeg, siger Allan Larsen til TV SYD.

Han kan her dagen derpå ikke helt redegøre for, hvilket emne der var så vigtigt, at han måtte tage en taxi fra Odense til Ribe.