TV der bevæger dig

Lars Justesen er fortid i Esbjerg fB

Esbjergs fB har med øjeblikkelig virkning ophævet samarbejdet med assistenttræner Lars Justesen, der blev ansat under den nu fyrede cheftræner Jonas Dal.

Lars Justesen er fortid i Esbjerg fB.

Esbjerg fB er i gang med en opstramning af klubbens ledelse og sportslige stab. Nu er klubben blevet enig med assistenttræner Lars Justesen om vilkårene for at ophæve samarbejdet, så han kan komme videre i sin karriere.

35-årige Lars Justesen afløste Jonas Dal som midlertidig cheftræner i Hobro IK, da denne skiftede til Esbjerg fB i efteråret 2015, og i januar fulgte Justesen efter ønske fra Jonas Dal med til Esbjerg.

Da Colin Todd i denne måned tiltrådte som cheftræner, ønskede han kun en enkelt assistenttræner, og valget faldt på Lars Lungi Sørensen.

- Vi er som en naturlig konsekvens af den seneste udvikling i EfB blevet enig med Lars Justesen om at ophæve samarbejdet. I de syv måneder, han nåede at virke i klubben, lærte vi at sætte pris på hans faglighed, loyalitet og runde personlighed, og vi håber det bedste for ham i hans videre færd, siger Esbjerg fB’s adm. direktør, Søren Poulsen.

 

Mest sete på tvsyd.dk