TV der bevæger dig

Laver fodbold-rockfest i Esbjerg

Esbjerg fB satser på at fejre oprykning til superligaen med en fodbold-rockfest den 9. juni, når Danmark møder Holland i første EM-kamp. Rocken leveres bl.a. af Status Quo.

00:43

Græsset skal skånes mest muligt, når de holder fodbold-rockfest i Esbjerg.

1 af 2

Fodboldklubben samarbejder med et nyt selskab, som skal stå bag den slags events i fremtiden, Esbjerg Arena Rock.

På storskærm

Rockfesten leveres af Status Qua, Big Fat Snake, Sys Bjerre og Fabulous Underbergs. Og fodbolden sørger det danske landshold for - via en storskærm.

Akustik testes

Det bliver første gang at det nye stadion i Esbjerg skal bruges som koncertsted. Og for at skåne græsset, som forhåbentlig skal bruges til superliga-fodbold fra næste sommer, skal dækkes med udstyr, som er grundigt testet fra store koncert-arrangementer over hele Europa.

Da U2 gæstede stadion i Horsens, måtte hele græstæppet fornys.
Esbjerg vil også forsøge at gøre Horsens rangen stridig som koncertby.

Esbjerg Arena Rock har gennem længere tid testet mulighederne for at trække verdensnavne til Esbjerg. Mens først skal ikke mindst de akustiske forhold testes. Det kan de blive ved en event som fodbold-rockfesten.

Ingen økonomisk risiko

Adm. direktør Søren Poulsen, EfB Elite A/S, understreger, at EfB ikke er deltager i Esbjerg Arena Rock og derfor ikke løber økonomiske risici, men udelukkende kan se frem til at indkassere en rimelig andel af et forhåbentligt pænt overskud ? på lige fod med selskabets ejere.

Mere kultur