TV der bevæger dig

Leon Jessen stopper karrieren

I en alder af 30 år har Esbjerg fB-backen Leon Jessen besluttet at indstille sin karriere som professionel fodboldspiller på grund af ankelskade.

Her er Leon Jessen i aktion mod Silkeborg i en af hans sidste kampe for Esbjerg. Foto: Henning Bagger

 

 Det har selvfølgelig været en hård beslutning, da fodbolden altid har været en stor del af mig. 

Leon Jessen, nu tidligere fodboldspiller

Han har længe været plaget af efterveerne af en ankelskade fra tiden i tysk fodbold og er nået frem til en erkendelse af, at kroppen ikke længere kan holde til at spille fodbold på topniveau.

Leon Jessen siger til efb.dk, at det har været en svær og hård beslutning at tage, fordi fodbold har fyldt så meget i hans liv.

- Jeg har valgt at få min kontrakt ophævet efter fælles aftale med Esbjerg fB, da jeg gennem længere tid har haft fysiske udfordringer, hvor især den ankelskade, jeg pådrog mig i Tyskland, har gjort, at jeg aldrig kom 100 procent tilbage, og derfor ikke har kunnet præstere optimalt. Det har også gjort, at jeg ikke har været tilfreds med mine præstationer. Det er jeg selvfølgelig ked af - og må desværre erkende, at kroppen ikke længere rækker til fodbold på professionelt plan. På den baggrund har jeg valgt at indstille min professionelle fodboldkarriere og stoppe, inden mine skadesproblemer bliver værre. Det har selvfølgelig været en hård beslutning, da fodbolden altid har været en stor del af mig. 
Jeg har været glad for samarbejdet med EfB og ønsker alt det bedste i fremtiden til mine holdkammerater, trænerteamet og klubben - og håber, at de får kæmpet sig tilbage til en stabil position i Superligaen, siger Leon Jessen til efb.dk

Leon Jessen spillede fire landskampe under træner Morten Olsen med debut i 2009.

Leon Jessen har sideløbende med den aktive karriere taget en akademiuddannelse i økonomi.

 

Mere sport