Lokalopgør: Sønderjyske vinder i Esbjerg efter forlænget spilletid

På hjemmebane i Granly Hockey Arena tabte Esbjerg Energy tirsdag aften 1-2 til Sønderjyske.

I Metalligaen tog Esbjerg Energy imod Sønderjyske. Først i anden periode i aftenens kamp skete der noget. Her satte Sønderjyskes Thomas Spelling efter seks minutter pucken ind for første gang i kampen.

Tidligt i tredje periode, efter kun 56 sekunder, fik Esbjerg dog reduceret. Det var Brock Nixon fra Canada, der scorede. Derfor gik kampen i forlænget spilletid, og her var det Daniel Hansen fra Sønderjyske, der afgjorde kampen, da han scorede til 1-2.

Efter dagens kamp ligger Esbjerg på en femteplads i Metalligaen, mens Sønderjyske ligger lige bagved på sjettepladsen.

Esbjerg Energy spiller mod Aalborg Pirates på fredag. Samme dag skal Sønderjyske møde Herning.