TV der bevæger dig

Lose: Søvndal skal være velkommen

Formanden for regionsrådet tager Søvndals come back helt roligt. Næstformand håber, Søvndal kan få flere til at gå hen og stemme.

Formanden for Region Syddanmark, Stephanie Lose, Venstre, byder Villy Søvndal velkommen.

Hvis det skulle give den nuværende formand for Region Syddanmark, Venstrekvinden Stephanie Lose, nervøse trækninger, at Villy Søvndal vil tilbage, denne gang på hendes scene, i regionspolitik, så viser hun det ikke ud ad til.

Jeg byder alle gode kræfter, der vil gøre en indsats, velkommen. Det er helt fint.

 Stephanie Lose, formand, Region Syddanmark, Venstre

Læs også Villy Søvndal: Der skal kun flyttes fire mandater i regionsrådet

- Jeg byder alle gode kræfter, der vil gøre en indsats, velkommen. Det er helt fint, siger hun, når TV SYD spørger om hendes reaktion på Søvndalnyheden. 

 

 

-Vi lader vælgerne afgøre valget, og det ville overraske mig meget, hvis ikke han kom med målsætningen om at vælte det borgerlige flertal i regionsrådet, siger Lose.

- Jeg overlader det trygt til vælgerne at afgøre, hvem der skal stå i spidsen for regionen. Det er ikke os, der afgør det, siger Stephanie Lose.

Hør hende i klippet nedenfor her: 

00:42

Stephanie Lose ryster ikke over Søvndals entre på hendes scene.

Luk video

Næstformand i regionsrådet, socialdemokraten Poul Erik Svendsen, synes det er fint, at Søvndal stiller op til regionsrådsvalget næste år.

 - Søvndal er kendt og kan måske være med til at sørge for at der er flere, der stemmer ved valget. Vi ved, at det typisk er rød bloks vælgere, der ikke stemmer, så hvisSøvndal kan trække flere vælgere til, så er det godt, siger Poul Erk Svendsen og tilføjer:

- Det gælder om at der hele vejen rundt bliver sat så godt et hold som muligt.

Hør ham i klippet her: 

00:52

Næstformand i regionsrådet, Poul Erik Svendsen, håber, at Søvndal kan trække flere vælgere til at gå hen og stemme.

Luk video