Lotte Grigel er tilbage på landsholdet

Lotte Grigel fra Team Esbjerg er tilbage på det kvindelige håndbold-landshold.

Esbjerg-spilleren, der har været hårdt ramt af skader, er med i den trup, damelandsholdets træner Jan Pytlick har udvalgt til at repræsentere Danmark i kampene mod Ukraine den 4. juni, Østrig den 7. juni og Litauen den 15. juni.

Til de to første udekampe er der sat navn på 17 spillere, mens yderligere fem spillere støder til truppen ved hjemkomsten til Danmark og frem mod Litauen-kampen. De vil dermed have mulighed for at spille sig på holdet til kampen i Roskilde.

I Jan Pytlicks trup er der gensyn med flere af de spillere, som har været med til at tegne det danske damelandshold, siden projekt ?Ny Start? blev skudt i gang efter OL 2012, men som har været ude i en længere periode med skader.

- Jeg har valgt at tage både Lotte Grigel og Sandra Toft med igen. De har begge gjort det godt for deres klubhold efter deres skadespauser, så de skal selvfølgelig have chancen igen. Lotte er med i hele perioden, mens Sandra støder til truppen i den uge, vi er i Danmark, lyder det fra landstræneren.

Lotte Grigel er sammen med målvogter Rikke Poulsen, der er skiftet fra nu konkursramte Vejen EH til Viborg, er eneste lokale islæt på landsholdet.