TV der bevæger dig

Lotto-gevinst på 7,7 millioner kroner til Esbjerg

En heldig vinder i Esbjerg blev onsdag aften over 7,7 millioner kroner rigere som vinder af Superpuljen i Onsdags Lotto.

En heldig vinder i Esbjerg blev onsdag aften over 7,7 millioner kroner rigere. Foto: Arkiv

Danmarkshistoriens næststørste lottogevinst blev købt hos Dan Petersen, chef hos Q8 på Horsensvej i Vejle i august.

1 af 2

Endnu engang er Superpuljen i Onsdags Lotto blevet vundet i Danmark, og denne gang faldt den store gevinst  i Esbjerg.

Superpuljen blev udløst igen da to spillere – en dansker og en nordmand – ramte de seks vindertal i Onsdags Lotto. Derudover var SuperTallet et af vindertallene og det udløste SuperPuljen på 15 mio. kr. Det gav en gevinst på over 7,7 millioner kroner til hver af de heldige vindere.

Den danske vinder kommer fra Esbjerg og har spillet Onsdags Lotto på nettet.

Vinderen vil få tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil – som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

I midten af august løb en heldig vinder i Vejle med lidt over 140 milioner kroner på en kupon købt på Q8-tanken på Horsensvej i Vejle.

Læs også 140.358.416 kroner vundet i lotto i Vejle

Onsdags Lotto blev introduceret i Danmark i1993 under navnet Viking Lotto. Det er et samarbejde mellem Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland og Litauen, der alle er med i kampen om førstepræmiepuljen og SuperPuljen.

I Onsdags Lotto skal spillerne ramme seks vindertal ud af 48 mulige, og har man de seks rigtige, kan du toppe gevinsten med SuperPuljen, hvis SuperTallet er det samme som ét af de seks vindertal.

 

Mest sete på tvsyd.dk