TV der bevæger dig

Målstærk canadisk wing til Esbjerg

Esbjerg Elite Ishockey har sikret sig den målstærke, 28-årige canadiske wing Lance Monych, der har spillet som professionel siden han var 15 år.

Den 28-årige canadier, som starter for Esbjerg.

- Jeg ser mig selv som en kraftfuld angrebsspiller, der kan lide det fysisk spil, siger han i en presseudtalelse. Jeg spiller offensivt samtidig med, at jeg er ansvarsbevidst om det defensive spil. Mine stærkeste sider i spillet er mit skøjteløb og mine skud, samt min evne til at udvikle målchancer. I den kommende sæson i Esbjerg ser jeg mig selv bidrage med lederskab, hårdt arbejde og viljen til sejr.

23 mål pr. sæson

Lance Monych spiller højre wing og har i sin karriere som professionel hockeyspiller opnået et gennemsnit på over 23 mål pr. sæson i grundspillet. Han har spillet i den tyske, hollandske og italienske liga i Europa.

Målnæse

Han beskrives som en stor spiller, der er hurtig på skøjterne og med udpræget målnæse.

- Det har været vigtigt for os, at vi fik et stærkt samlet hold med spillere, der supplerer hinanden og tilsammen danner en stærk helhed. Ishockey er en holdsport og det er derfor vigtigt at have spillere, der brænder for spillet og for holdet, siger Christian R. Christensen.

Monych er født i Winnipeg, hvor han voksede op med Tyler Mosienko, der spillede for Esbjerg sidste sæson og som netop har underskrevet en et-årig kontakt med klubben for den kommende sæson.

- Han har fortalt mig en masse gode ting om at leve i Esbjerg og om byens fans. Jeg har aldrig selv været i Danmark, men jeg har læst noget på internettet og lært lidt i skolen. Men det er jo noget andet at opleve et land fremfor at læse om det. Så jeg glæder mig meget til at komme til Esbjerg.

Mere sport