Mange får nye venner på Grøn Koncert

Ifølge ny undersøgelse får hver fjerde gæst til Grøn Koncert nye venner i forbindelse med arrangementet.

Det er i dag, at Grøn Koncert indtager Skibhøj i det sydlige Esbjerg. Men det er ikke kun musikalske oplevelser, de mange koncertgæster kan se frem til.

I en forbrugerundersøgelse foretaget af Grøn Koncert, fortæller 27 procent af gæsterne, at de får nye venner på Grøn Koncert, ligesom 93 procent føler sig som en del af et fællesskab, når de er med til koncerterne.

Kort fortalt betyder det hvert år tusindvis af nye venskaber til koncerterne i Esbjerg og Kolding, hvor Grøn Koncert hvert år kommer forbi.

- Vi har optur over, at Grøn Koncert ikke bare giver vores gæster nye musikoplevelser men også nye venner med hjem. Vi ved, at det samme sker i vores frivillighed - men kan vi også øge fællesskabsfølelsen hos et stort antal danskere gennem Grøn Koncert, bliver det måske langt nemmere at være muskelsvindler, rødhåret eller på anden måde anderledes, siger Jamilla Sophie Alvi, kommunikationschef i Muskelsvindfonden i en pressemedelelse.

Det er 33. gang, at Tuborg og Muskelsvindfonden arranger Grøn Koncert. Årets første koncert i Kolding fik 14.500 gæster.