Medie: Sydvestjysk Sygehus skulle fejres - regningen bliver i millionklassen

Ansatte ved Sydvestjysk Sygehus var tidligere på måneden inviteret til gallafest i Blue Water Dokken i Esbjerg. Det kostede lidt over halvanden millioner kroner. Det skriver JydskeVestkysten.

Den røde løber var rullet ud, da Over 1600 medarbejdere hos Sydvestjysk Sygehus den 2. september skulle fejres med en gallafest i arenaen Blue Water Dokken i Esbjerg. Nu er regningen for festivitasen så kommet, og sygehuset har skullet finde de store sedler frem. 

Det skriver JydskeVestkysten.

Dagbladet har nemlig søgt agtindsigt i bilagene fra arrangementet, der viser, at det kostede sygehusfællesskabet 1.692.091 kroner og 25 øre at holde festen for de mange ansatte på sygehuset med afdelinger i Grindsted, Brørup og Esbjerg.

Af bilagene fremgår det, at det mest af alt var kuvertprisen, der fyldte. Omkring én million kroner kostede det at bespise - og slukke tørsten - hos de 1600 gæster. Derudover var der udgifter til streamingproduktion, band og pølsevogne, skriver JydskeVestkysten.

Godt givet ud

Hos ledelsen på Sydvestjysk Sygehus har man den opfattelse, at pengene er givet godt ud.

- Vores medarbejdere har været igennem en meget hård periode med corona og personalemangel, som virkelig har trukket store veksler på personalet. Og corona er jo ikke overstået, så vi synes, det er en beskeden anerkendelse af det hårde og dedikerede arbejde, som medarbejderne har udført, siger administrerende direktør, Per Busk, til JydskeVestkysten. 

Han uddyber overfor mediet, at begivenheden udover at takke ansatte for indsatsen de seneste år, også skulle fejre et nyt navn samt at lægeuddannelsen er kommet til Esbjerg.