Mesterhold skød lavtflyvende ørne i sænk

Esbjerg Energy gav bundholdet Herlev Eagles en ishockeylektion af de store tirsdag aften. Hele 8-1 blev sejren på.

De danske ishockeymestre fra Esbjerg fik en skidt start på sæsonen med fire nederlag i træk. Men den kurve er nu vendt med to storsejre i træk.

Tirsdag gik det ud over bundholdet Herlev Eagles, der på udebane blev besejret med hele 8-1.

Vestjyderne skulle ellers knapt 14 minutter ind i første periode før første scoring faldt. 1-0 til Esbjerg Energy på mål af Kodie Curran.

Flere mål blev det ikke til i perioden. Men to minutter inde i anden periode scorede Brock Nixon til vestjysk føring på 2-0.

Herlev fik reduceret til 2-1 i det 34. minut, men allerede minuttet efter bragte Kodie Curran Esbjerg på 1-3 med sin anden scoring.

Tredje periode blev en ren målfest for Esbjerg Energy med fem mål på kun ti minutter. Fra det 47. til 57. minut sørgede Anders Krogsgaard, Søren Nielsen, Jared Knight, Kodie Curran (med sin tredje scoring) og endelig Jared Knight igen for den samlede Esbjergsejr på 8-1.

Tirsdag blev det også til sejr til Sønderjyske

På udebane blev Gentofte Stars besejret med 4-2.

Sønderjyderne fik ellers den værst tænkelige start på kampen. Allerede efter 13 sekunder bragte Marko Virtala Gentofte foran med 1-0.

Men herefter stod der Sønderjyske på kampen. Mod slutningen af første periode reducerede Daniel K. Hansen til 1-1.

Anden periode bød på to Sønderjyske-scoringer af henholdsvis Mads O. Lund og Harrison Reed.

Endelig scorede Nathan Longpre til sønderjysk føring på 4-1 i tredje periode, inden Gentoftes Marko Virtala med sin anden scoring fik reduceret til slutresultat 2-4.

Netop Esbjerg Energy og Sønderjyske tørner sammen, når der er lokalbrag fredag klokken 19.00 i Granly Hockey Arena i Esbjerg.