Mikrobryggeri kan ikke producere mjød nok

Det familiedrevede Tarp Bryggeri kan slet ikke følge med efterspørgslen. Nu udvider igen de produktionen af mjød.

Mjød er måske noget mange forbinder med vikinger, men den gamle honning-drik er stadig populær i det 21. århundrede, og det oplever de på Tarp Bryggeri.
Tarp Bryggeri er et mikrobryggeri i byen Tarp, nord for Esbjerg, hvor brygger Claus Jørgensen og familien i deres fritid brygger mjød.
Mjøden bliver solgt flere steder i det sydlige Danmark, men efterspørgslen er så stor, at det lille bryggeri ikke kan følge med.

- Når vi snakker med butikkerne spørger de hele tiden efter, om vi ikke kan sende dem noget mere mjød, fordi det bliver revet væk fra hylderne, siger brygger Claus Jørgensen til TV SYD.

For at følge med efterspørgslen har det lille bryggeri udvidet produktionen flere gange og flerdobler produktionen igen i 2016.

Naboer besøger i dag Tarp, hvor programmet udover bryggeriet også står på besøg i en gammel bunker fra 2. verdenskrig. Se med på TV SYD+ klokken 15:00, 19:55 og 22:40.