Minister skal se på sag om ulovlig musiker

Socialdemokraten Christian Rabjerg Madsen går nu videre med sagen om den australske musiker Rachel Bullen, der risikerer fængsel for at spille i et forkert orkester.

Det kan vi simpelthen ikke være bekendt.  Så lyder det fra socialdemokraten og folketingsmedlem Christian Rabjerg Madsen, der mener, det både er en underlig og meget trist sag.

quote

Det kan vi simpelthen ikke være bekendt

Christian Rabjerg Madsen, socialdemokraterne

Derfor vil han nu tage sagen op med Udlændinge- integrations- og boligminister Inger Støjberg.

- Det virker helt oplagt, at de informationer, der har været tilgængelige for Rachel, ikke har været gode nok, og derfor vil jeg selvfølgelig tage sagen op med ministeren, siger Christian Rabjerg Madsen (Soc.) til TV SYD.

Rachel Bullen er blevet idømt en bøde på 33.000 kroner for at spille i et andet orkester end det, som hun har arbejdstilladelse til. Betaler hun ikke bøden, risikerer hun 12 dages fængsel.

Hør Rachel Bullen fortælle hvorfor hun risikerer fængsel.

Rachel Bullen spiller til daglig obo for kammerorkesteret Esbjerg Ensemble, men har samtidig spillet for andre orkestre ved sygdom.

Hun er nu gået i gang med en indsamling for at få penge til at betale bøden, og når sagen er slut, vender hun igen tilbage til Australien.