TV der bevæger dig

Nevø afhørt i Esbjerg-sagen

En nu 25-årig mand, som er søn af den tiltaltes bror, aflagde i dag forklaring i den såkaldte Esbjerg-sag. Han forklarede, at den nu 40-årige mand forgreb sig på ham, når forældrene var på arbejde.

25-årig mand afhøres i dag ia Esbjerg-sagen.

Den 40-årige mand, som nu bor i Esbjerg, er sigtet for sex-overgreb på ti mindreårige børn over en periode på 23 år.  Den nu 25-årige mand skal afhøres om de overgreb, der blev begået mod ham helt tilbage i 1991 og fire år frem.  

Den 25-årig er den tilltaltes brors søn fortalte mandag for lukkede døre om overgreb, der skal være begået mod ham, mens han var mellem seks og ti år.

Uvenskab mellem brødre

Den tiltalte nægtede senere i retten for åbne døre ethvert kendskab til overgreb mod sin brors søn. Tiltalte forklarede, at motivet til anklagerne er uvenskab mellem de to brødre på grund af personlige konflikter omkring den tiltaltes hustru.

Overgrebene skal være sket mens den tiltalte passede sin brors søn, når forældrene var på arbejde. Sønnen fortalte først om de seksuelle overgreb mange år senere, da han som 18-19 årig var i en personlig krise.