Ny direktør til Esbjerg fB

Søren Poulsen har sagt sin stilling op som direktør for Esbjerg fB. Det oplyser klubben lørdag og varsler flere ændringer i ledelsen.

Der er sket en række udskiftninger i Esbjerg fB, og nu har den administrerende direktør, der har siddet på posten siden foråret 2009, valgt at sige sin stilling op.

- EfB befinder sig efter flere vanskelige år i en brydningstid med behov for en ny begyndelse på flere niveauer. På den baggrund vurderer jeg, at det er bedst for både EfB og mig, at der kommer friske kræfter til i ledelsen af selskabet. Jeg har haft en fantastisk tid med mange gode oplevelser, og jeg vil med stor sikkerhed komme til at savne miljøet i fodboldverdenen, siger Søren Poulsen i en pressemeddelelse.

Søren Poulsen fratræder stillingen ved udgangen af august.

- Søren Poulsen har med stort engagement og loyalitet varetaget chefposten i EfB og udført de mangeartede opgaver, der er forbundet med at drive en fodboldklub på topplan. Nu forestår at finde en ny direktør, der kan udføre de overordnede strategier og videreføre den gode kommercielle udvikling, der kendetegner selskabet, siger Kristoffer Kristensen, bestyrelsesformand.

Ud over en ny adm. direktør, så ansætter Esbjerg fB med virkning fra 1. oktober en sportsdirektør med erfaring fra fodbold på internationalt niveau. Den pågældende, der indtil da fortsat har sit virke i en udenlandsk fodboldklub og først vil blive præsenteret i forbindelse med sin tiltræden, vil blive omdrejningspunktet i at fastlægge den fremtidige sportslige struktur, som det formuleres på Esbjergs fBs hjemmeside.