TV der bevæger dig

Ny Esbjerg-spiller klar mod FC Midtjylland

Esbjerg fBs nyerhvervelse, Mohammed Fellah, kan få debut i søndagens superligaopgør på Blue Water Arena mod FC Midtjylland.

Mohammed Fellah deltog i lørdagens træning på Blue Water Arena, og han er i truppen til en kamp, hvor han i FC Midtjyllands nigerianere vil møde mange ligemænd hvad angår både statur og fodboldevner.

- Nye spillere skal vænne sig til både medspillere og spillestil, før vi får fuldt udbytte af dem. Fellah har dog så mange individuelle kvaliteter, at han kan afgøre kampe, og sådan en spiller kan man altid bruge, siger Niels Frederiksen.

Den 24-årige, tidligere Vålerenga-spiller med marokkanske rødder er klar til indsats:

- Min form er okay, idet jeg senest spillede for Vålerenga for mindre end en uge siden. Dagens træning viste, at der bliver spillet teknisk fodbold med mange gode offensive spillere, og jeg glæder mig til at spille sammen med dem, siger Mohammed Fellah.

Anfører er ude

Derimod er anfører Hans Henrik Andreasen ikke med i truppen. Han har ikke haft fast fodtøj på siden kraftpræstationen i Saint Etienne og har ikke trænet efter Europa League-kampen med sin læderede lilletå.

Esbjerg fB klarede ikke omstillingen fra en hjemmekamp i Europa League mod Saint-Etienne til en udekamp mod oprykkerne fra Viborg FF i Superligaen. Denne gang er modstanderen efter triumfen i Frankrig topholdet FC Midtjylland, der er den ypperste udfordring i dansk klubfodbold lige nu.

- Vi kommer med bevidstheden om, hvordan det senest gik i Viborg, og det skal vi ud og revanchere. Kampen mod FC Midtjylland er en topkamp og en rigtig kamp at rejse sig i efter to nederlag i ligaen. Hvis vi fortsat vil ligge med i den bedste halvdel, skal vi vinde. Men vi skal møde det bedste hold i Superligaen, både målt på point og spil, et hold med masser af energi, dygtige individualister, vævre spillere, der kan sætte en modstander af, og fart i spillet. Defensivt er holdet til at tale med, siger EfB's cheftræner, Niels Frederiksen.

 

 

Esbjerg fBs trup til kampen mod FC Midtjylland søndag kl. 15.00 på Blue Water Arena:<div> </div>

1. Frederik Rønnow

30. Mathias Rosenørn

2. Kian Hansen

3. Peter Ankersen

4. Davidson Drobo-Ampem

5. Martin Bergvold

6. Magnus Lekven

8. Jeppe Andersen

9. Mick van Buren

10. Emil Lyng

11. Mikkel Agger

17. Casper Nielsen

19. Jakob Ankersen

21. Jerry Lucena

22. Mohammed Fellah

23. Jonas Knudsen

24. Pape Pate Diouf

31. Jesper Rasmussen

33. Jens Berthel Askou

 

 

Mere sport