Ny trænerduo ansat i Ribe-Esbjerg HH

Nick Rasmussen og Simon Krogh bliver ny trænerduo i Ribe-Esbjerg HH fra næste sæson.

Nick Rasmussen bliver ny cheftræner, mens Simon Krogh bliver spillende assistenttræner med vægt på spillende. De to har indgået en to-årig aftale.

Hård og kompromisløs

- Nick er kendt som en hård og kompromisløs træner, men han har samtidig et stort men-neskekundskab, siger sportschef Sune Agerschou.

Om Simon Krogh sagde Sune Agerschou, at Simon har store menneskelige kompetencer, og hans lederegenskaber er ubegrænsede.

Det forjættede land

Nick Rasmussen har i flere omgang trænet Fredericia i den højeste række. Og det var bl.a. den kompetance, Ribe-Esbjerg HH gik efter.

- Nick har vist, at han kan få meget ud af et spinkelt spillermateriale. At få ham er et scoop i bestræbelserne på at komme videre og op i det forjættede land, ligaen.

Fortsætter som pædagog

Nick Rasmussen er 42 år, gift og har tre piger. Han er i det civile liv pædagog og arbejder fortsat som sådan. For, som han siger, så er det rart at have noget udenfor håndboldbanen.

Han er selv tidligere aktiv spiller. Han har været 25 år i Fredericia, hvor han som træner har været med til at spille holdet i ligaen og trænet holdet i den bedste række. Det sidste år har han været træner i Vejle. Han har den fornemste træneruddannelse, der gives: European Master Coach.

Simon Krog er 31 år og har fået sin håndboldopdragelse i Taulov Skærbæk IF. Han har spillet i Fredericia det meste af sin aktive karriere til nu. De sidste tre og et halvt år har han været i Skjern.
Simon Krogh er gift og parret har et barn. Parret har bygget hus i Fredericia. Simon Krog er kandidat i statskundskab og er ansat som forsker på Syddansk Universitetscenter med henblik på at skrive en PhD-afhandling, der ventes færdig til november.