Nyt butikscenter åbnede dørene til lang kø af mennesker

Folk stod i 100 meter lang kø for at være de første til at hive varer ned fra hylderne i Esbjergs nye indkøbscenter, Broen.

Mandag morgen slog Esbjergs nye indkøbscenter, Broen, dørene op til det 30.000 kvadratmeter store shoppemekka.

Udenfor ventede en massiv skare af shoppeglade gæster, der måtte bide kulden i sig i den 100 meter lange kø langs bygningen. De første gæster havde allerede sat sig i kø klokken 6.

To timer senere klippede borgmester Johnny Søtrup (V) båndet og erklærede centret for åbent.

quote

Samlet set kommer det til at betyde mere omsætning, mere handel og flere mennesker i Esbjerg. Jeg synes, vi har det bedste af to verdener.

Johnny Søtrup, borgmester, Venstre, Esbjerg Kommune

- Samlet set kommer det til at betyde mere omsætning, mere handel og flere mennesker i Esbjerg. Jeg synes, vi har det bedste af to verdner: et stort, fint handelsområde i kanten af byen, vores gågade og nu vores nye, flotte shoppingcenter, siger Johnny Søtrup til TV SYD.

Det nye indkøbscenter rummer 60 butikker, og 90 procent af alle lokaler er udlejet. Så det nye indkøbscenter er kommet godt fra start.

- Morgenen er forløbet fantastisk. Helt som vi ønskede - med masser af mennesker. Vi var lidt spændte på, om folk kunne komme op til klokken 8.  Det gjorde de. Så centeret er godt fyldt op med glade mennesker, fortæller centerchef Janni Baslund Dam.

I Syd- og Sønderjylland findes der lignende bynære indkøbscentre i Vejle, hvor man har Bryggen, og i Sønderborg, hvor centret hedder Borgen.