Nyt knivstikkeri i Esbjerg

Efter knivstikkeriet lørdag morgen i Esbjerg fik Syd- og Sønderjyllands Politi en ny anmeldelse om et knivstikkeri lørdag ved spisetid på samme vej som det første.

Politiet i Esbjerg havde en travl dag lørdag. Om formiddagen blev en mand stukket ned med en kniv på Præstebakken i Esbjerg, og ved spisetid om aftenen fik politiet så en ny anmeldelse om et knivstikkeri på Præstebakken i Esbjerg.

- Vi får nogle anmeldelser fra Præstebakken kl. 18:07, hvor en mand gik rundt med blod på tøjet og en kniv i hånden i nærheden af en legeplads. Næsten samtidig får vi en anmeldelse fra en lejlighed i nærheden, hvor en mand er blevet stukket med en kniv, siger vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindholt til TV SYD.

Den forurettede, en mand på 32 år, havde flere sår på især underarme, hænder, ryggen og et snitsår lige ved hovedpulsåren i halsen.

- De to mænd har en relation til hinanden, og der er opstået noget tumult i lejligheden. Flere af sårene stammer fra, at den forurettede har afværget, siger Erik Lindholt.

Politiet fik dog hurtigt fat på den 39-årige mand, der havde blod på tøjet, og kort efter fandt de en kniv. Derfor er manden nu anholdt i sagen og sigtet for forsøg på manddrab. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør søndag klokken 11.00. Der er anmodet om, at grundlovsforhøret bliver afholdt bag lukkede døre.

Den anholdte nægter sig skyldig.