Nyt shoppingcenter får fantastisk start

Mandag åbnede Broen Shoppingcenter, og allerede før dørene gik op, var første dag en succes. En alen lang kø ventede på at komme ind og opleve det nye indkøbsmekka.

Med åbningen af Broen midt i Esbjerg by, håber man i byen, at det 30.000 m2 store center med plads til 60 butikker, kan vende udviklingen for detailhandlen i midtbyen, som i flere år har lidt under, at en del af handlen er flyttet udenfor bymidten.

Noget tyder på, at det ønske kan gå i opfyldelse.

quote

Det vigtigste er nu, at vi hele tiden holder hjulene kørene her, butikkerne er knivskarpe, og vi har nogle stærke events

Janni Baslund Dam, centerchef, Broen Shoppingcenter, Esbjerg

Allerede fra morgenstunden stod folk i kø for at komme ind i centeret, som havde håbet på omkring 30.000 besøgende den første åbningsdag, men inden aften havde gæst nummer 45.000 allerede været en tur forbi det nye indkøbscenter. 

- Det er fuldstændig overvældende og ud over alle forventninger, siger centerchef Janni Baslund Dam til TV SYD, og fortsætter.

- Det vigtigste er nu, at vi hele tiden holder hjulene kørene her, butikkerne er knivskarpe, og vi har nogle stærke events, og bare at centeret det stråler, det er absolut det vigtigste, slutter en glad Janni Baslund Dam. 

Det nye center i Esbjerg er halvt så stort som Kolding Storcenter, der med sine 62.000 m2 og 120 butikker er Jyllands største shoppingcenter.