TV der bevæger dig

Øh...Team Esbjerg vinder alligevel ikke DM

Esbjerg kvindehåndboldhold er frakendt sit skrivebordsmesterskab.

- Vi ligner lidt nogle glade amatører, siger Team Esbjergtræner Jesper Jensen. Foto: Henning Bagger, Scanpix

- Vi ligner lidt nogle glade amatører, siger Jesper Jensen, træner for Team Esbjerg. Udtalelsen skyldes, at  Team Esbjerg netop er blevet frataget sin titel som Danmarks bedste kvindehåndboldhold.

Den 7. april tildelte udvalget for Professionel Håndbold under Dansk Håndbold Forbund, DHF, ellers mesterskabet til Team Esbjerg, da de afblæste resten af sæsonen på grund af coronakrisen, men EH Aalborg Håndbold og Nordsjælland Håndbold har begge appeleret den skrivebordtildeling af DM, da de så stod til at rykke ud af den bedste række, og nu har appelinstansen fastslået, af Udvalget for Professionel Håndbold ikke havde hjemmel til at træffe den afgørelse. Det skriver Ritzau.

Ærgerligt

- Det er ærgerligt, at prof.udvalget ikke har hjemmel til at gøre det, det skal de selvfølgelig have, siger Jesper Jensen.

Nu vil DHF hurtigst muligt indkalde til et repræsentantskabsmøde, hvor det skal besluttes, hvordan håndboldsæsonen så skal afsluttes.  

Jesper Jensen og Team Esbjerg er blevet frakendt DM, som de fik tildelt, da coronakrisen stoppede håndboldsæsonen. Foto: Niels Husted / Ritzau Scanpix

 

Mest sete på tvsyd.dk