TV der bevæger dig

Pædofil afsløret af mor til offer

Den tiltalte for 28 grove seksuelle overgreb mod ni børn fik fjernet sine egne børn tre børn umiddelbart efter anholdelsen i oktober sidste år.

00:40

Vicepolitiinspektør Bent Thuesen oplyser, at den tiltalte fandt sine ofre i bekendskabskredsen.

1 af 2

Det oplyser Hans Erik Møller (S), der er formand for børn- og familieudvalget i Esbjerg Kommune til jv.dk. Politikerne har ikke tidligere haft kendskab til sagen.

Politiet fik kendskab til sagen, da en mor til et af ofrene henvendte sig.

- Vi fik en henvendelse fra en mor til et af de børn, det er gået ud over.Et af de børn, som gerningsmandens børn kender fra skolen. På den måde kom vi på sporet af sagen, siger vicepolitiinspektør Bent Thuesen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV 2 News.

Den 40-årige chauffør har ifølge anklageskriftet misbrugt børn gennem 23 år. Det er en gåde, hvorfor han ikke er blevet stoppet før, selv om han tilsyneladende alene forgreb sig på børn inden for bekendtskabskredsen og tvang ofrene til tavshed med dødstrusler.

Uddrag af anklageskriftet

Her er et uddrag af anklageskriftet:

1987-1992:I et legehus i Taastrup udførte han over en periode på fem år flere fuldbyrdede voldtægter af en pige fra hun var tre år.

1987-1992:På flere adresser i Taastrup gennemførte han gennem en periode på fem år flere voldtægter af en pige, der var helt ned til tre år.

1988-1992:Over fire år udførte han i sit hjem i Taastrup flere grove seksuelle overgreb og fuldbyrdede voldtægter mod en fireårig pige.

1988-1989:Han udførte flere gange grove seksuelle overgreb på en fireårig pige på en legeplads i Taastrup.

1991-1995:I sit hjem i Greve gik han mindst 32 gange i brusebad med en pige, der var helt ned til fem år. Her tvang han hende til at beføle og masturbere hans lem. På et værelse på samme adresse udførte han otte-ti gange overgreb mod samme pige, ligesom han onanerede sit lem til udløsning. Han udførte desuden seksuelle overgreb .På en legeplads i Greve udførte han flere seksuelle overgreb mod en pige, der var helt ned til fem år gammel. Han truede pigen med, at hvis hun sladrede, så var det ikke sikkert, at hun ville få sin mor og far at se igen.

2004-2006:På en adresse i Hvidovre udførte han tre-fire gange grove seksuelle overgreb mod en seksårig pige.

2007-2008:Esbjerg: Over en længere periode krænkede han 20-30 gange en seksårig pige og befølte hende på kønsdelene.

2010:I Svømmestation Danmark i Esbjerg tog han en 12-årig pige op på sit skød og holdt hende, mens han fremviste sit lem.

2010:På adresse i Esbjerg tvang han en 12-årig pige til oralsex. Han truede pigen med voldtægt, hvis ikke hun tog sit tøj af.

2010:I Svømmestadion Danmark i Esbjerg satte han en 12-årig pige på sit skød og befølte hendes bryster uden på badedragten.

2010:På sin adresse i Esbjerg bandt han et tørklæde om øjnene på 12-årig pige, bandt hendes hænder og fødder ind i gaffatape og førte en kniv op mod hendes kønsdele. Han snittede hende i kønsdelene og truede med at slå hende og hendes mor ihjel.

2010:På sin adresse i Esbjerg krænkede han en 11-årig pige ved at beføle hende på brysterne og fremvise sit erigerede lem. Han kyssede hende 20 gange på hendes kønsdele og bagdel inden for tøjet. Han satte derefter en kniv for hendes ben og truede hende med en strømpistol. "Jeg dræber din familie og voldtager dig," truede han.

2010:I Svømmestadion Danmark stak han en finger op i kønsdelene på en 11-årig pige.

2010:På en adresse i Esbjerg befølte han en 11-årig pige på brysterne uden på tøjet.

2010:Han var ved anholdelsen i besiddelse 36 børnepornografiske billeder og fire film.

Retssagen mod den 40-årige mand ventes at begynde 25. oktober i Esbjerg Byret.

Kilde: Anklageskrifter fra Statsadvokaten for Fyn, Syd- og Sønderjylland og tv2.dk.