Pas på - unge kvinder forsøger sig som tricktyve

Et par kvinder af østeuropæisk udseende har onsdag turneret op langs den jyske vestkyst og har forsøgt at stjæle fra ældre mennesker.

To kvinder omkring de 25 år har været på trick-tyvetogt fra Ribe til Outrup.

quote

Kvinderne henvender sig ved døren, hvor så den ene forsøger at aflede opmærksomheden, og den anden går ind og gennemroder huset.

Ole Aamann, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi har modtaget anmeldelser fra fire borgere i henholdsvis Ribe, Glejbjerg, Agerbæk og Outrup, som alle har haft besøg af to yngre kvinder af østeuropæisk udseende.

- Kvinderne henvender sig ved døren, hvor så den ene forsøger at aflede opmærksomheden, og den anden går ind og gennemroder huset, siger Ole Aamann, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Kun i Outrup lykkede det kvinderne at stjæle en guldring. De andre steder fik beboerne dem afvist og jaget dem ud igen uden de fik noget med sig.

- Vi regner med, det er de samme kvinder, der har været på tyvetogt, så vi opfordrer især vores ældre medborgere til at være opmærksomme og ikke åbne døren for kvinderne, siger Ole Aamann.

Hvis man har set kvinderne, som beskrives som cirka 25 år, østeuropæisk af udseende og kraftigt bygget, skal man kontakte politiet på 1-1-4.