Pensionist Anny Sandal fik en hotdog og en snak med regionsrådsformanden

En af de spørgelystne, som i dag var mødt op til - en hotdog for din mening - var Anny Sandal, som undrer sig over, hvorfor man kun har valgt enestuer på den nye sengeafdeling.

Man kunne lørdag få en hotdog, og hvis man havde lyst, var der nogle regionsrådsmedlemmer blandt andet regionrådsformand Stephanie Lose (V), man kunne snakke med og stille sprøgsmål til. 

Her var det for en gangs skyld borgerne, der satte den politiske dagsorden. Og som pølserne gled over disken, flød snakken ligeså let som ketchuppen. 

quote

Jeg er patientstøtte for Rødekors, og der hører jeg, at folk godt vil have tosengsstuer, så de havde en, de kunne snakke med

Anny Sansal, pensionist, Esbjerg

En af de spørgelystne var pensionist Anny Sandal, som undrer sig over, hvorfor man kun har valgt enestuer på den nye sengeafdeling på sygehuset i Esbjerg. 

- Jeg er patientstøtte for Røde Kors, og der hører jeg, at folk ikke synes, det er så smart kun med de nye enestuer. De ville godt have tosengsstuer, så de havde en, de kunne sidde eller ligge og snakke med.

Anny Sandal fik en snak med regionrådsformand Stephanie Lose (V), og selvom det ikke ændrer på noget, så er Anny Sandal tilfreds. 

quote

Det var ikke noget, jeg havde ringet til hende om eller sendt en mail til hende om. Men så stod hun der, så ville jeg spørge

Anny Sandal, pensionist, Esbjerg

- Jeg synes, det er rigtig dejligt.  Det var ikke noget, jeg havde ringet til hende om eller sendt en mail til hende om. Men så stod hun der, så ville jeg spørge, siger Anny Sandal.