TV der bevæger dig

Pige fik 50 kroner for at tie

En 12-årig pige fik tilbudt 50 kroner for at tie stille, da hun blev udsat for et overgreb i Svømmestadion Danmark i sommeren 2010.

Retten lukker dørene for at beskytte børnene.

Det fremgår af de første vidneafhøringer i den såkaldte Esbjergsag, hvor den 40-årige tiltalte mand nægter alt.

Retten i Esbjerg lukkede dørene, da den 12-årig piges forklaring torsdag blev afspillet i den omfattende sexsag mod manden.

Det fremgik bagefter af en forklaring fra pigens mor, at pigen havde fået en 50 kroneseddel af den tiltalte for at tie om et overgreb.

- Det er for vores lille hemmelighed, skulle den tiltalte have sagt. Men han afviser alle beskyldninger.

Politiet optog i oktober sidste år 45 minutter på video med pigen, som fik sagen til at rulle mod den mand, som er tiltalt for omfattende sexmisbrug af 10 børn gennem over 20 år.

Raserianfald

Den nu 12-årige pige skulle være krænket i Svømmestadion Danmark i Esbjerg i juli 2010, og hendes mor forklarede, at pigen straks efter overgrebet fik raserianfald og smadrede alt. Hun fik siden hjælp af sin klasselærer.

Manden har efter anklageskriftet taget pigen op på sit skød og holdt omkring hende, ligesom han trak op i sine badeshorts og viste hende sit lem.

Overgrebet blev anmeldt til politiet den 22. september. En værge til pigen fortalte politiet, at pigen var blevet udsat for overgreb fra "en venindes far".

Pigens anklage mod manden hører til de absolut milde i den store sag, hvor den 40-årige mand og far til fire børn nægter alt.

Manden er tiltalt for over 30 forhold om sexmishandling, trusler og vold mod de mange mindreårige børn, heraf en enkelt dreng. Han er også tiltalt for at have voldtaget sin egen datter.

Forbrydelserne skal være sket i Københavnsområdet, på Lolland og senest i Esbjerg.

Mest sete på tvsyd.dk