TV der bevæger dig

Politiet advarer igen: 87-årig kvinde snydt af tricktyve

Ved at tilbyde billige smykker lykkedes det at fuppe en ældre kvinde i Esbjerg. Tyvene har også været på spil i Bramming i dag.

Tricktyveriet skete her på Hermodsvej i Esbjerg. Foto: Google Maps

Den 87-årige kvinde blev klokken 13.30 fredag opsøgt på sin bopæl på Hermodsvej af et udenlandsk par. De tilbød hende billige smykker og på eller anden måde, så lykkedes det de to tyve at slippe afsted med 1000 kroner fra den ældre kvindes pung.

-Tyvene er meget anmassende, når de ringer på døren, så det gælder om at holde godt øje,  siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til  TV SYD.

Også i Bramming blev et ældre ægtepar kontaktet af en mand og en kvinde på deres bopæl. Det skete kort før klokken 13.00 i Storegade. Her tilbød de også smykker. Denne gang lykkedes det dog ikke at få et bytte med sig.

-Det er en god ide, at tage et billede hvis en borger bliver kontaktet og bliver mistrodisk. Det giver os bedre mulighed for at finde frem til gerningsmændene, fortæller Erik Lindholdt til TV SYD.

Politiet efterlyser nu et par på omkring 30 år. Parret medbringer et barn og er kørende i en Skoda af ældre årgang, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.