TV der bevæger dig

Politiet advarer mod stjålne piller

En kvinde fik søndag aften stjålet sin taske på en sti i Esbjerg. I tasken havde hun stærk smertestillende medicin. Politiet advarer nu mod pillerne, der kan være farlige.

Søndag aften ved 20-tiden fik en 40-årig kvinde stjålet sin taske, da hun var ude at gå på et stisystem ved Askelunden i Esbjerg. I tasken havde hun den medicin, hun tager for stærke rygsmerter.

- Der er tale om tre forskellige former for morfin. Det er meget stærk medicin, som kan være farlig at indtage, hvis man ikke har brug for den, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Jan Stockholm, til TV SYD.

tasken blev taget fra kvinden af to unge mænd på en knallert, da de passerede hende på stien. En fremgangsmåde, som man ifølge vagtchefen kender til fra området.

- Det sker af og til, at der bliver begået tyveri på den måde. I dette tilfælde er der blevet stjålet denne farlige medicin, så derfor går vi ud og advarer mod den. hvis man kommer i besiddelse af medicinen, så kan man aflevere det hos politiet eller på et apotek, så ingen kommer til skade ved at indtage det, slutter vagtchefen.