TV der bevæger dig

Politiet holder kortene tæt til kroppen i drabssag

En 21-årig mand er søndag anholdt og sigtet for drab på sin 63-årige far. Syd- og Sønderjyllands Politi holder kortene tæt til kroppen og er tilbageholdende med oplysninger, inden den 21-årige senest mandag eftermiddag fremstilles i et lukket grundlovsforhør.

Sønnen var til stede i huset, og de omstændigheder, som vi finder liget under, gør, at vi har valgt at rejse sigtelse for drab, oplyser vivepolitiinspektør fortæller Bent Thuesen.

Søndag eftermiddag fik Syd- og Sønderjyllands Politi en henvendelse fra en borger, der undrede sig over, at det ikke var muligt at få kontakt med en 63-årig mand.

Politiet tog til mandens bopæl i den nordlige del af Esbjerg. Her blev der ved nærmere undersøgelse fundet et lig i huset.

- Anmelderen er en bekendt af den dræbte, oplyser vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

- Sønnen var til stede i huset, og de omstændigheder, som vi finder liget under, gør, at vi har valgt at rejse sigtelse for drab, fortæller Bent Thuesen.

Den 21-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag. Der er fortsat en del uafklarede omstændigheder i sagen, hvorfor politiet af efterforskningsmæssige årsager vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, der skal finde sted inden kl. 16.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil derfor i øjeblikket ikke give yderligere oplysninger i sagen og har derfor heller ikke offentliggjort på hvilken adresse drabet har fundet sted.